Elektronische oplossingen België

Meedenken in slimme oplossingen

Zoekt u in België naar een leverancier van GEMAC, Profinet, Fuss of Eschke? Daarvoor kunt u terecht bij elektrotechnisch specialist Prokorment. Wij zijn een bedrijf dat samen met u naar oplossingen voor elektrotechnische vraagstukken zoekt. Wilt u ondersteuning bij Canbus diagnose? Een Inclino meter of waterpas met sensor van GEMAC? Deze producten leveren we aan onze klanten in België. Overigens zijn wij niet uitsluitend in België werkzaam. Wij bedienen naast België ook klanten in Nederland en Duitsland. Wij leveren u de producten, zoals een Can bus tester of Emi filter (EMC) van Fuss, voor de toepassing waar u deze voor nodig heeft. Heeft u een probleem of zoekt u een toepassing voor profibus? Dan is dat een voorbeeld waar wij voor u mee aan de slag gaan. Net als voor een Transformer test van Emjak Power of bijvoorbeeld een sinusfilter. Wij nodigen u in België graag uit om met Prokorment over uw elektrotechnische vraagstuk van gedachten te wisselen.

35 Jaar aan expertise in België, Duitsland en Nederland

Prokorment heeft expertise opgebouwd vanuit een gedegen technische opleiding en 35 jaar aan ervaring in de elektrotechnische branche. Het leukste aan ons vak is het meedenken in oplossingen. Ook in België denken we graag mee over de oplossing. Bijvoorbeeld met een profibus, sinusfilter of Functional tester. Maar evengoed als er een Canbus probleem met een Canbus tester kan worden aangepakt. Is voor de oplossing een EMV filter of Em filter (EMC) nodig? Dan leveren we u die graag. Met volledige service en garantie, maar dat spreekt voor zichzelf.

Een aantal producten uit ons assortiment aan mogelijkheden

Wij leveren onze klanten in België tal van elektrotechnische producten. Om u een aantal voorbeelden te noemen:

  • GEMAC; Canbus, Inclino meter en waterpas met sensor
  • Profinet diagnose toepassingen
  • Sinusfilter
  • Functional tester met 18100 en Eschke
  • Emi filter en EMV filter

We zijn u graag van dienst als u een elektrotechnische vraag heeft. Zoekt u de beste toepassing? Bijvoorbeeld een transformer test van Emjak Power? Laat het ons dan weten, zodat we de meest geschikte oplossing kunnen bespreken.

Vanuit België contact opnemen met Prokorment

Zoekt u een toepassing van elektrotechniek die zorgt voor oplossingen? Bijvoorbeeld een Functional tester van Eschke? Of een EMI filter? Neem dan contact op met Prokorment om samen op zoek te gaan naar de beste manier waarop u de toepassing in kunt zetten. Doe een beroep op onze kennis en ervaring door te bellen met Prokorment op +3115-2121310. Prokorment? Uw leverancier van onder meer Canbus, Inclino meter en waterpassensor in België.