Indu-Sol

Indu-Sol richt zich op kwaliteit en betrouwbaarheid van industriële datanetwerken.
Om dit te bereiken ontwikkelen en distribueren zij tools voor ontwerp en onderhoud van veldbussen zoals PROFIBUS, PROFINET en andere communicatienetwerken zoals Industrial Ethernet of Wireless.

Daarnaast bieden zij oplossingen voor permanente netwerkbewaking, ook op het gebied van elektromagnetische compatibiliteit en ondersteunen zij bij de planning/lay-out en certificering van industriële netwerken. Hun service omvat o.a. het oplossen van problemen bij storingen en praktische seminars om de vaardigheden van personeel te verbeteren.

 

PROmesh switches van Indu-Sol

Door de toegenomen complexiteit van netwerken in de industrie is het vaak niet eenvoudig om de oorzaak van storingen te achterhalen. Gelukkig zijn er tools, zoals (managed) switches, die het dataverkeer op het netwerk beter regelen en kunnen documenteren. Met de PROmesh Profinet/Ethernet switches van Indu-Sol kan achteraf geanalyseerd worden welke gebeurtenis ten grondslag lag aan de storing.

Profibus van Indu-Sol

Bent u op zoek naar een oplossing met Profibus? Heeft u een Profibus oplossing nodig voor uw elektrotechnische installaties? Dan biedt Prokorment u hierbij de oplossingen. Profibus geldt als een standaard in datacommunicatie. De Profibus wordt gebruikt om informatie uit te wisselen tussen controllers en sensoren. De Process Field Bus is ontstaan uit een samenwerking. In 1989 rolde de eerste Profibus uit de productie als een resultaat van deze samenwerking. Deze werd met dit doel opgezet door meer dan 10 bedrijven en instituten. Sindsdien is het de meest gebruikte veldbus in Europa. Over de gehele wereld zijn er 20 miljoen nodes. Met ruim 60% marktaandeel werd Profibus een dominante factor in de Europese industriële automatisering. De standaard anno 2016 is hierbij de Profinet op basis van Ethernet.

Profinet van Indu-Sol

Bent u op zoek naar Profinet toepassingen en oplossingen? Profinet is een profibus ondersteuning voor ethernet communicatie. Het is gebaseerd op bewezen IT-standaarden. Profinet wordt in Nederland en België geleverd door Prokorment in Delft. De ondersteuning met Profinet wordt geboden op alle niveaus in ethernet communicatie. Uw automatiseringssystemen gaan er beter door presteren. Het is anno 2016 de leidende ethernet standaard voor de industrie.

PROnetplan V2 van Indu-Sol

PROnetplan V2 maakt het mogelijk om in de designfase gemengde industriële netwerken te plannen op basis van Industrial Ethernet en PROFINET. PROnetplan V2 richt zich met name op bandbreedteplanning, zodat van begin af aan alle systemen in het netwerk probleemloos communiceren.