Sieds

Indu-Sol, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor industriële communicatie, presenteert een nieuwe multifunctionele sensor voor voorspellend onderhoud. De sensor genaamd SIEDS maakt deel uit van het CM&SM-systeem (Condition Monitoring & Security Management System) en kan tien belangrijke fysieke parameters meten die de beschikbaarheid van installaties beïnvloeden.

Ontdek de Veelzijdigheid van SIEDS voor Conditiemonitoring en Alarmbeheer

De SIEDS combineert sensoren, gegevensverwerking en netwerkcommunicatie in een compact en robuust IP65-behuizing en kan worden gebruikt voor verschillende conditiemonitoringtoepassingen. De sensor detecteert en analyseert omgevingscondities zoals temperatuur, druk, luchtvochtigheid, luchtkwaliteit, versnelling en akoestiek. Daarnaast beschikt de SIEDS over intelligent alarmbeheer dat kan worden aangepast aan verschillende bedrijfsmiddelen in industriële omgevingen via de leermodus.

De SIEDS is ideaal voor situaties waarin meerdere fysieke parameters duiden op kritisch falen, waardoor gericht onderhoud mogelijk is. Dit vergroot de betrouwbaarheid van het productieproces en zorgt voor soepele operationele activiteiten.

Robuuste Connectiviteit: M12, Power over Ethernet, IP65 Bescherming

Het apparaat heeft een netwerkverbinding via M12 D-gecodeerde aansluiting, met een transmissiesnelheid van 100 Mbps. De stroomvoorziening wordt geleverd via Power over Ethernet, en het apparaat is ontworpen om te functioneren binnen een operationeel temperatuurbereik van -40 °C tot +70 °C. Het heeft een beschermingsgraad van IP65, wat betekent dat het goed beschermd is tegen stof en water. Het apparaat ondersteunt protocollen zoals RestAPI, MQTT en HTTPS.

Meer informatie over de Sieds  inclusief technische details vind u hier in het datasheet: Sieds datasheet

De kernwaarden van Prokorment

Wij bieden onze klanten in België, Nederland en Duitsland de volgende voordelen:

   • We denken altijd mee in de richting van een oplossing
   • Van onze  praktische ervaring kunt u gebruik maken
   • De beste opties kiezen we samen met u uit
   • In duurzame samenwerkingsrelaties investeren we graag
   • We bieden de beste en voordeligste oplossing

We zijn niet altijd de goedkoopste, maar bieden u wel de meest efficiente technische en praktische oplossing. Door het meedenken in praktische oplossingen zou het echter best weleens zo kunnen zijn dat we dat onder de streep toch wel degelijk zijn.

Neem contact op met Prokorment voor meer informatie over de Sieds

Over de Sieds kan Prokorment u nog veel meer vertellen. Neem contact op voor een afspraak maken of informatie ? Vul dan het contactformulier op de website of bel Prokorment op telefoonnummer (+31) 015-2121310. Graag tot binnenkort voor een gesprek of bestelling voor de Sieds.