Profinet

Kwaliteit Profinet Monitoren

pn-inspektor

Profinet Inspektor

pro-scan-active

Pro Scan Active

pro-manage

Pro Manage NT

Profinet Infrastructuur Componenten

PROmesh-P9

Profinet Switch

pnma

Profinet Meetpunt

ipnma

Profinet Intelligent Meetpunt

blueambas

Profinet over Bluetooth

Profinet kabel meten

prolinetest

Profinet Kabeltester

ethertest

CAT 6 certificeren

Software

PROnetplant ontwerpsoftware

Profinet Ontwerp Software

Download de Indu-Sol profinet broschure

Profinet Brochure Indu-Sol

PROFINET is een universeel en op ethernet gebaseerd communicatie netwerk dat gebruikt kan worden in alle automatiseringsgebieden. De brochure PROFINET – Safety for the future legt de technologische samenhang in detail uit en is gebaseerd op de laatste geldige normen en richtlijnen. Tevens duidt het op de kansen die samenhangen met Industry 4.0. Kijk nu!

De industriële ethernet standaard

Bent u op zoek naar Profinet toepassingen en oplossingen? Profinet is een profibus ondersteuning voor ethernet communicatie. Het is gebaseerd op bewezen IT-standaarden. Profinet wordt in Nederland en België geleverd door Prokorment in Delft. De ondersteuning met Profinet wordt geboden op alle niveaus in ethernet communicatie. Uw automatiseringssystemen gaan er beter door presteren. Het is anno 2016 de leidende ethernet standaard voor de industrie. Bij Prokorment leveren we niet alleen Profinet. We bieden u ook volledige service en ondersteuning. Daarvoor maken we gebruik van onze expertise. Deze bedraagt na een goede elektrotechnische opleiding inmiddels meer dan 35 jaar. We bieden u op het gebied van Profinet vooral diagnose bij problemen. De oplossing kan vaak worden gevonden door gebruik te maken van Inspektor. We vertellen u over de toepassing graag meer in een persoonlijk gesprek. Belt of mailt u ons daarover? U vindt onze contactgegevens verderop.

Over Profinet Inspektor

De Inspektor is een apparaat dat gebruikt wordt voor passieve dataverzameling. Daarbij is het een volwaardig instrument voor metingen. Data-analyse door de geïntegreerde TAP. De Inspektor wordt aangesloten tussen een besturingsunit en een deelnemer (of switch). De Inspektor zorgt dat informatie wordt overgedragen. De communicatiekwaliteit van een netwerk is een belangrijke graadmeter voor het functioneren van de automatisering. Deze kan online worden gemonitord met een Inspektor. Realtime en direct inzichtelijk. Monitoring kan eenvoudig worden gedaan in een webbrowser. De vorm hiervoor is een deelnemer matrix. U krijgt een tijdige alarmering zodra vooraf ingestelde waarden worden overschreden. U bent er dan op tijd bij om onderhoud te plegen. Dit voorkomt storingen en daarmee bedrijfsschade.

Een simpele uitleg video hoe Profinet werkt!

De kernwaarden van Prokorment

Wij bieden onze klanten in België, Nederland en Duitsland de volgende voordelen:

  • Altijd een oplossingsgerichte denkwijze
  • Inbreng van praktische ervaring
  • Samen overleggen over de beste opties
  • Investeren in duurzame samenwerkingsrelaties
  • Het bieden van de voordeligste praktische oplossing

Over onze praktische toepassingen en de manier waarop u daarmee voordeel kunt behalen vertellen we u graag meer. Wellicht zijn we niet altijd bij voorbaat de goedkoopste. Door het meedenken in praktische oplossingen zou het echter best weleens zo kunnen zijn dat we dat onder de streep toch wel degelijk zijn.

Neem contact op met Prokorment voor Profinet toepassingen

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die we u bij Prokorment te bieden hebben. Wilt u informatie of direct een afspraak maken? Gebruik dan het contactformulier op de website of bel Prokorment op telefoonnummer (+31) 015-2121310. Graag tot binnenkort voor een gesprek of bestelling voor Profinet.