Profibus

Meetinstrumenten Profibus DP

PROFIBUS-Tester PB-QONE

PROFIBUS Diagnose DUO

PROFIBUS INspektor

Kabeltester

Profibus diagnose koffer

Infrastructuurcomponenten

Modulaire Diagnose Repeater

Profibus repeater

Profibus compact repeater

IP67 Profibus Repeater

Actief meetpunt/busafsluiter

IP67 actief meetpunt/busafsluiter

Software

Topologie Plan CAD Software

Profibus brochure Indu-Sol

Process Field Bus nodig?

Bent u op zoek naar een oplossing met Profibus? Heeft u een Profibus oplossing nodig voor uw elektrotechnische installaties? Dan biedt Prokorment u hierbij de oplossingen. Profibus geldt als een standaard in datacommunicatie. De Profibus wordt gebruikt om informatie uit te wisselen tussen controllers en sensoren. De Process Field Bus is ontstaan uit een samenwerking. In 1989 rolde de eerste Profibus uit de productie als een resultaat van deze samenwerking. Deze werd met dit doel opgezet door meer dan 10 bedrijven en instituten. Sindsdien is het de meest gebruikte veldbus in Europa. Over de gehele wereld zijn er 20 miljoen nodes. Met ruim 60% marktaandeel werd Profibus een dominante factor in de Europese industriële automatisering. De standaard anno 2016 is hierbij de Profinet op basis van Ethernet.

Prokorment; leverancier van Profibus

Prokorment is een Nederlands bedrijf. Wij zijn gevestigd in Delft. Hiervandaan bedienen we de elektrotechnische markt in Nederland, Duitsland en België. In de afgelopen 35 jaar hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd door samen te werken met de bekendste topmerken in elektrotechniek in Europa. Daarbij zijn we altijd uitgegaan van samenwerking. Deze is belangrijk om ervoor te kunnen zorgen dat u ook daadwerkelijk wordt voorzien van het beste product. Voor een aantal van onze producten zijn we direct al de voordeligste. U bespaart echter standaard tijd en geld bij Prokorment. We bekijken namelijk samen met u wat de meest praktische oplossing is. Wij garanderen u dat u precies het product geleverd krijgt dat past bij uw situatie.

De merken die we bij Prokorment voeren

We zijn leverancier van bekende Europese topmerken op het gebied van elektrotechniek. Bij ons bestelt u bijvoorbeeld producten van de volgende merken:

 • Dr. Eschke Elektronik, testapparatuur voor de elektronikaindustrie
  • Functionele testers, Boundery scan, Semiconductor testers, Optische inspecties
 • Gemac
  • Inclinosensoren, ook waterpassensoren of hoeksensoren genoemd
  • CANbus diagnose, ook voor CANopen, Safetybus, SAE J1939 en Devicenet
 • Dr. Eschke
 • Indu-Sol
  • Profibus diagnose, meetapparatuur, infrastructuur componenten, training, storingen vinden, raadgeving
  • Profinet diagnose, meetapparatuur, infrastructuur componenten, training, storingen vinden, raadgeving
 • Fuss EMC
  • Netfilters, netspoelen, tussenkringspoelen, motorspoelen, dU/dt filters, sinusfilters en allpolige sinusfilters

Ieder bedrijf heeft hierbij de geheel eigen specialismen.

Een simpele uitleg hoe Profibustester PBQone werkt!

Contact opnemen over uw profibus vraagstukken en levering

We gaan graag met u in gesprek over uw soort vraag op het gebied van elektrotechniek. Hierbij maakt het voor ons niet uit of u bij een multinational of een kleine onderneming werkzaam bent. Wij gaan namelijk uit van de vraag en niet van de omvang in het gebruik. Zo weten we iedere keer samen met u te zorgen voor een maatwerk oplossing. U bereikt Prokorment door te bellen met 015-2121310. U kunt ook het contactformulier op de website gebruiken. Wij nemen dan zelf zo spoedig mogelijk contact met u op. Zullen we binnenkort afspreken om uw elektrotechnische vraagstuk te behandelen? Uw oplossing is dan wellicht wel een Profibus toepassing.