D-Bridge

Indu-Sol introduceert de D*Bridge, een intelligent brugapparaat die automatisch gegevensuitwisseling beheert in het OT-netwerk tussen individuele machines/systemen en van de winkelvloer rechtstreeks naar het SCADA-niveau, waarbij alleen relevante dataverkeer wordt doorgelaten. Net als een firewall zorgt de digitalisatiebrug voor een veilige verbinding van homogene netwerken en veilige toegang tot gegevens.

Zonder enige configuratie-inspanning, vanuit het oogpunt van de PLC en via zijn eigen interface, leert de D*Bridge het relevante dataverkeer en maakt zo continue horizontale communicatie mogelijk. Dit omvat zowel klassieke PROFINET-communicatie als slimme sensorcommunicatie, zoals vanuit een SIEDS. Tegelijkertijd wordt eventueel extra dataverkeer geblokkeerd om de stabiliteit en beschikbaarheid van de netwerken te waarborgen. De D*Bridge maakt het mogelijk om veldbussen functioneel en veilig op OT-niveau aan te sluiten zonder een hoog niveau van IT-kennis en tegelijkertijd een breder scala aan functies te gebruiken dan de klassieke veldbuskoppelaars zonder programmeerinspanning.

D*Bridge H

D*Bridge H maakt veilige gegevensuitwisseling mogelijk (horizontaal) tussen individuele machines/systemen en creëert veilige, homogene-convergente netwerkstructuren voor digitalisatie tussen veldbussen op de winkelvloer.

D*Bridge V

D*Bridge V creëert de veilige, verticale verbinding van de homogene convergente netwerkstructuren voor het verwerken van slimme sensorgegevens van de winkelvloer rechtstreeks naar het SCADA-niveau.

Meer informatie over de D-Bridge inclusief technische details vind u hier in het datasheet: D-Bridge datasheet

De kernwaarden van Prokorment

Wij bieden onze klanten in België, Nederland en Duitsland de volgende voordelen:

   • We denken altijd mee in de richting van een oplossing
   • Van onze  praktische ervaring kunt u gebruik maken
   • De beste opties kiezen we samen met u uit
   • In duurzame samenwerkingsrelaties investeren we graag
   • We bieden de beste en voordeligste oplossing

We zijn niet altijd de goedkoopste, maar bieden u wel de meest efficiente technische en praktische oplossing. Door het meedenken in praktische oplossingen zou het echter best weleens zo kunnen zijn dat we dat onder de streep toch wel degelijk zijn.

Neem contact op met Prokorment voor meer informatie over de D-Bridge

Over de D-Bridge kan Prokorment u nog veel meer vertellen. Neem contact op voor een afspraak maken of informatie ? Vul dan het contactformulier op de website of bel Prokorment op telefoonnummer (+31) 015-2121310. Graag tot binnenkort voor een gesprek of bestelling voor de D-Bridge.