Canbus

Meetinstrumenten

cbt2-compleet

Bustester CBT2

cantouch

Datasheet CANtouch

Monitoring

Software

canalarm-diagnosestekker

Datasheet CAN-alarm

canobserver

Datasheet CAN-observer

canvision-fenster-montage-1500x1500-1030x1030

Datasheet CAN-vision

Uw specialist in elektrotechniek

Bent u op zoek naar elektrotechnische toepassingen op het gebied van Canbus in de (groot)industrie, als groothandel in elektrotechniek of vanuit een ingenieursbureau? Dan kunt u gebruikmaken van de diensten van Prokorment op het gebied van Canbus diagnose. Bij Prokorment bieden we de mogelijkheden om toepassingen en problemen met Canbus op te lossen. Dat doen we op de meest praktische manier. Iedere Canbus toepassing heeft eigen, specifieke kenmerken. Heeft u daar een probleem mee? Wilt u hulp bij het vinden van de best werkende oplossing? Prokorment ondersteunt u met praktisch inzicht en ervaring. Vraag onze support als het eindresultaat van uw werk helemaal tiptop in orde moet komen.

Onze achtergrond op het gebied van Canbus

Bij Prokorment zijn we ervaren op het gebied van elektrotechniek, zoals Canbus diagnose. Geen probleem is te gek of wij zoeken samen met u naar een oplossing. We verdiepen ons al 35 jaar in de markt. Daarbij is op basis van kennis en ervaring ook een stevige achtergrond op het gebied van inkoop tot stand gekomen. We nodigen u als klant van harte uit om van deze ervaring gebruik te maken. We werken uitsluitend met de beste (Duitse) merken. Dat doen we, omdat we weten dat u hierbij de beste resultaten behaald. We garanderen u een topkwaliteit product. Bij sommige producten zijn we bij voorbaat al de voordeligste leverancier. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Canbustester CBT2. Vanuit kennis en ervaring doen we echter ook ons best om te zorgen dat u in veel andere gevallen onder de streep ook de laagste prijs betaalt. Wij zullen altijd met u op zoek gaan naar de meest effectieve oplossing. Met inbreng van onze expertise kan u dat veel zoek- en vergelijkwerk schelen. Misschien bent u dan wel voordeliger uit dan elders.

Onze merken

Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste merken in elektrotechniek. Daarmee verzekeren we u standaard van een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. U vindt bij ons bijvoorbeeld deze merken:

  • GEMAC, specialist in Canbus diagnose en Inclino meters
  • Indu-Sol, specialist in diagnose voor profibus en profinet
  • Fuss EMV, specialist in EMI filters en sinusfilters
  • Dr. Eschke Elektronik, ontwerpt functional testers en railway signalling tester

Neem contact met ons op voor uw Canbus diagnose toepassingen

Wilt u weten op welke manier wij u verder kunnen helpen met elektrotechnische oplossingen? Gebruik dan het contactformulier op de website of bel met 015-2121310 om contact op te nemen met Prokorment. Wij zijn uw leverancier voor Canbus (diagnose) en andere vormen van specialistische elektrotechniek.