Blog

De nieuwe PROmesh B8 industrial switch – hoog prestatieniveau voor een lage prijs

 

Indu-Sol brengt een nieuwe switch op de markt, de PROmesh B8. Het is een krachtige en betrouwbare switch tegen relatief lage kosten, met name geschikt voor machine- en installatiebouwers. De PROmesh B8 is PROFINET en Ethernet IP gecertificeerd, wat de aanschaf, integratie en het onderhoud eenvoudiger maakt voor wereldwijd opererende bedrijven omdat je één productserie voor al je machines hebt.

Besparing van kostbare tijd bij installatie

De managed switch bespaard kostbare tijd en inzet van personeel omdat de apparaten automatisch worden geconfigureerd via TIA of Step 7. Ook wordt er rekening gehouden met de veiligheid d.m.v. een VLAN functie die het telegramverkeer beperkt met behulp van afzonderlijke virtuele netwerken. Daarnaast is er poorttoegangscontrole waarbij alle ongebruikte poorten kunnen worden gedeactiveerd en bij plotseling verlies van verbinding gaat een alarm af.

Veel kwaliteit voor een lage prijs

De nieuwe PROmesh B8 managed switch biedt veel kwaliteit tegen een prijs die onder het gebruikelijke marktniveau ligt. Daarnaast biedt Indu-Sol prijs- en leveringszekerheid tot eind 2023. Machinebouwers en plant operators wereldwijd vertrouwen Indu-Sol gedurende de gehele levenscyclus van het netwerk (cradle to cradle). Niet alleen vanwege de goede kwaliteit van de producten, maar ook vanwege de end-to-end servicecompetentie als het gaat om netwerkplanning, acceptatie, beheer , werknemerstraining of SOS-implementaties en het oplossen van problemen.

Meer informatie over de PROmesh B8 vindt u hier: Technical datasheet PROmesh B8

Prokorment is partner van Indu-Sol voor de Benelux. Heeft u interesse in de nieuwe PROmesh B8 of wilt u meer informatie? Bel of mail naar Prokorment.

 

About Hans