Elektronische oplossingen Duitsland

Betrouwbare elektrotechniek voor storingsvrij functioneren

Zoekt u een partner voor elektrotechnische vraagstukken in Duitsland? Vind uw partner dan in Prokorment. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in oplossingen bij elektrotechnische vraagstukken. Wij leveren u precies de oplossing die bij uw elektrotechnische vraagstuk past. Heeft u bijvoorbeeld een Can bus tester van Gemac nodig? Een Canbus diagnose toepassing? Een Profinet product? Inclino meter van Gemac? Of juist de waterpas sensor? Die vindt u bij Prokorment. Evenals een Emi filter van Fuss of een sinusfilter. Voor veel situaties is ook de Functional tester met 18100 en Eschke een prima oplossing. Laat u ons in Duitsland weten waar uw uitdagingen in elektrotechniek liggen? Dan denken we graag met u mee over de meest logische oplossing.

Internationale expertise in Canbus en andere toepassingen

Bij Prokorment beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring. Deze sluit aan op een goede elektrotechnische opleiding. Onze klanten in Duitsland schakelen ons in als er complexe vraagstukken liggen die een solide oplossing vereisen. Wij denken daarbij graag met u mee. Wij zijn daarbij leverancier van de beste Duitse merken. Denk hierbij aan Indu-Sol, Fuss, Emjak Power, Eschke en Gemac.

5 Mogelijke veroorzakers van storingen

In Duitsland is de situatie niet zoveel anders dan in andere Europese landen. Een stabiel elektriciteitsnet en omgevingsfactoren die een bepaalde mate van storing veroorzaken. Alhoewel deze niet overdreven vaak voorkomen, kunnen ze toch een grote impact hebben op het functioneren van een totale installatie. Veelvoorkomende storingen zijn:

  • Storingen tijdens in- en uitschakelen apparatuur
  • Kloksnelheid van microprocessors
  • Storing in de analoge of digitale werking van halfgeleiders
  • Instabiele snelheid in de werking van pompen en ventilatoren
  • Excitaties in elektrische circuits

Een oplossing kan bestaan uit het gebruik van een EMI filter. Ook in Duitsland is dit een veelgebruikte toepassing van het merk Fuss. EMC problemen worden hiermee gereduceerd en vaak zelfs volkomen opgelost. Heeft u in Duitsland te maken met dit type storingen? Laten we hierover dan eens praten. U bereikt ons vanuit Duitsland via onderstaande contactgegevens.

Contact opnemen met Prokorment vanuit Duitsland

Prokorment is leverancier van de Gemac Canbus. Het Emi filter van Fuss. Fuss apparatuur voor EMC metingen. Een EMC filter. Ook voor een Can bus tester, Inclino meter en waterpas sensor gaat u naar Prokorment. Contact opnemen? Gebruik het contactformulier op de website of bel met 015-2121310. Wij helpen u verder met Canbus, Inclino meter, Emjak Power transformer test of een deelontladingsfilter van Fuss. Mogen we u in Duitsland ook verder helpen met bijvoorbeeld een sinusfilter of Profinet toepassing?