Elektronische oplossingen Nederland

Over Prokorment

Bent u in Nederland op zoek naar een gespecialiseerde leverancier op het gebied van inclinosensoren of waterpassensoren, profibus en profibus diagnoseapparatuur, EMI filters of filters en power supply voor het doen van transformer tests? Of zoekt u functinonal tester met 18100 of railway signalling testers van Eschke? Wij zijn in de benelux de vertegenwoordiger van de merken Gemac, Profinet, Inclino, Emjak Power, Fuss en Eeschke. Het passende product of tool wordt u geleverd door Prokorment. Wij zijn gevestigd in Delft en bedienen klanten in Nederland, België en Duitsland. Dat doen we door elektrotechnische oplossingen met u te bedenken. Daarbij maken we uitsluitend gebruik van de Duitse topmerken in elektrotechniek. Van het merk Gemac gebruiken we bijvoorbeeld een Canbus tester en de Inclino meter (sensor) ofwel de waterpas sensor. Kies voor de profibus en profinet oplossingen van Indu-Sol en maak gebruik van onze ervaring met Profibus en Profinet diagnose, bijvoorbeeld de Profinet Inspektor. Bent u ook zo enthousiast over de betrouwbaarheid van de producten van Fuss? Bijvoorbeeld het EMI filter of het sinusfilter? Bespreek dan de mogelijkheden in uw situatie met Prokorment. Uw elektrotechnisch leverancier van deze merken en producten in Nederland.

Kennis en ervaring bij Prokorment in Nederland

Een gedegen elektrotechnische opleiding, ruime inkoopervaring en 35 jaar aan ervaring in het vak. Daar kunt u bij Prokorment in Nederland en omringende landen een beroep op doen. Soms zijn we daarbij de goedkoopste. Zoals met de Canbus Tester CBT2. Meestal doen onze klanten echter een beroep op ons, omdat we mee kunnen denken in slimme oplossingen. Bespreek bijvoorbeeld de mogelijkheden van de Transformer Test van Emjak Power. De toepassing van het deelontladingsfilter van Fuss weten? Prokorment helpt de antwoorden en het bijbehorende product samen met u te vinden. Samen kunnen we de meest geschikte en betrouwbare oplossing zoeken. De ene keer kan dat bijvoorbeeld een Functional tester van Eschke zijn. Op een ander moment wellicht een EMV filter of profibus oplossing.

Canbus diagnose

Wij zijn leverancier van Canbus diagnose toepassing. Denkt u hierbij in Nederland vooral aan:

  • Canbus Tester (CBTZ)
  • Can Touch
  • Can Observer
  • Can Alarm
  • Can Vision

Wilt u gebruikmaken in Nederland van onze mogelijkheden op het gebied van Canbus? Wij denken met u mee en helpen mee bij het zoeken naar een geschikte oplossing. U vindt onze contactgegevens hieronder.

Uw leverancier van Gemac, Indu-Sol, Emjak, Profinet

Prokorment is in Nederland een gespecialiseerde leverancier van deze merken en hun producten. Wij leveren aan grote en kleine bedrijven. Bent u een vertegenwoordiger van een multinational? Een groothandel in elektrotechniek? Verbonden aan een ingenieursbureau? Zoekt u naar een oplossing met een Gemac product of bijvoorbeeld een profibus, Emi filter (EMC) van Fuss of Functional tester van Eschke? Bel ons dan voor meer informatie over de mogelijkheden op telefoonnummer 015-2121310. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Specialistische toepassingen in Nederland van elektrotechnische producten vindt u bij Prokorment.