Networked Control & Automation 4.0

Graag nodigen wij u uit op 29 mei 2018 in Gent voor de conferentie Networked Control & Automation 4.0

 

Het Interreg 2 Seas-project INCASE organiseert op 29 mei in Gent (België) een conferentie dag over “Networked Control & Automation 4.0”. Deze conferentiedag heeft 2 parallelle lezingentracks over de nieuwste technologieën en een markt met 10+ stands van toonaangevende automatiseringsleveranciers.

 

De eerste lezingentrack is gericht op “industriële datacommunicatie”, PROFINET industriële netwerken: moderne diagnose-instrumenten voor probleemoplossing en preventief onderhoud, technologieën voor veiligheid, redundantie en energiebesparing, IO-Link-technologie voor het verbinden van intelligente sensoren met één enkele kabel, enz.. ProfiCloud, MQTT en OPC UA-verbindingen met de cloud worden gepresenteerd. Een industrieel hulpmiddel voor het analyseren van (cloud) data om processen te optimaliseren, anomalieën te detecteren en preventief onderhoud te organiseren, wordt gepresenteerd.

Binnen deze lezingentrack houden wij een presentatie over “Welke parameters staan voor een goede kwaliteit van dataoverdracht in profinet, hoe deze te bepalen en de informatievoorziening aan de onderhoudsafdeling”

 

De 2e serie lezingen is gebaseerd op “geïntegreerd ontwerp”, met de nadruk op codegeneratie, co-simulatie en virtuele inbedrijfstelling: het produceren van programmacode voor uw PLC of ander hardwaredoelwit van hoogwaardige MATLAB- of Simulink-ontwerpen, waarbij CAD en systeemdynamiek worden geïntegreerd met behulp van Siemens NX, digitale twin-technologie, etc.

De agenda van de Networked Control & Automation 4.0 conferentie: Agenda 29 mei 2018

 

 

Locatie:

KU Leuven Technology Campus

Gent, België.

Contactgegevens van Prokorment voor Networked Control & Automation 4.0

Gebruik het contactformulier op de website of bel met +31-15-2121310 om contact op te nemen met Prokorment. Wij bieden u ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnose in PROFIBUS en PROFINET installaties. Doe een beroep op ons als het resultaat van hoog niveau moet zijn. We overleggen dan graag samen met u over de beste oplossingen. Bijvoorbeeld als het gaat om de meetapparatuur van Indu-Sol.