PB-Q ONE

Profibustester PB-QONE

PB_Q1_200x200

Profibustester PB-QONE

PROFIBUS_Tester_PB-QONE_quality_values_EN

Kwaliteitsoverzicht dataoverdracht per deelnemer

PROFIBUS-Tester_PB-Qone_Diagnosis_EN

Netwerkoverzicht

PROFIBUS_tester_PB-Qone_topology_function

Topologie scan

Meetgegevens binnen enkele seconden

De profibus-tester PB-QONE maakt onderhoud aan profibus-installaties gemakkelijker, snel en nauwkeurig worden de elektrische eigenschappen en het berichtenverkeer van lopende bedrijfsprocessen gemeten. Met de PB-QONE krijg je een veelzijdig meetinstrument in handen voor het inbedrijfstellen, service en voor het vinden van storingen in profibus-netwerken.

Een heldere presentatie en evaluatie van de meetresultaten met door middel van de verkeerslichtkleuren rood, geel en groen maken het meten aan profibus-installaties  met de PB-QONE gemakkelijk zonder dat er veel voorkennis over profibus nodig is.

Deze nieuwe profibustester, door Indu-Sol ontwikkeld, kan van de meeste recente  profibus-apparaten de 7V drivers herkennen.

Het browserscherm op de PC genaamd “Quality Values” geeft een overzicht van de gemeten elektrische eigenschappen per profibus-deelnemer. In een balkendiagram worden de verschilspanning tussen de A en B aders, de flankensteilheid en de transient response samengevat. Een scopebeeld en een voltmeter laten aanvullende details zien. Alle capacitieve, inductieve en Ohmse effecten worden op deze manier zichtbaar gemaakt.

Inpluggen, meten, klaar!

 

Highlights profibus-tester PB-QONE

  • Eenvoudig te gebruiken, overzichtelijke bediening
  • Vereenvoudigde topologie-weergave met site management
  • Gestructureerde rapportage die handmatig aan te passen is en als *.pdf or *.doc bestand uitgegeven kan worden
  • Meetresultaten binnen enkele seconden
  • Vereenvoudigde weergave door verkeerslichtkleuren rood, geel en groen

Neem contact op voor informatie over PB-QONE

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Prokorment bespreekt graag met u de mogelijkheden. Gebruik dan het contactformulier op de website of bel Prokorment op telefoonnummer (+31) 015-2121310. Graag tot binnenkort voor een gesprek of bestelling voor PB-QONE

.