Blog

Prokorment als exposant en presentator op PROFIdag 2022

Op dinsdag 22 november organiseert PI Nederland de jaarlijkse PROFIdag in de Basiliek in Veenendaal. Dit is hét evenement op het gebied van industriële communicatie binnen de besturingstechniek.

Prokorment nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement. Wij praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van PROFINET, PROFIBUS en managed switches. Daarnaast zullen wij een presentatie geven met als onderwerp “Netwerk planning voor heterogene / convergente netwerkstructuren”.

Presentatie “Netwerk planning voor heterogene / convergente netwerkstructuren”

Namens Prokorment zal René Heidl van Indu-Sol een presentatie geven van 12:00 tot 12:25 uur over “Netwerk planning voor heterogene / convergente netwerkstructuren”. Waar profinetinstallaties in het verleden als een homogeen netwerken naast elkaar werden ingericht voor slechts één PLC met I/O-communicatie is communicatie via een HMI en ook met andere profinetinstallaties en bovenliggende Scada en ERP installaties steeds meer gebruikelijk. Ook data-acquisitie voor productie en sensor-2-cloud-applicaties zoals energiemanagement worden belangrijk in de nabije toekomst. Netwerkplanning en virtuele scheiding (VLAN) van netwerken wordt daarmee steeds een steeds belangrijker onderdeel in automatiseringsprojecten.

Deelname aan de PROFIdag is gratis voor eindgebruikers en system integrators. Meld u zich direct aan via het registratieformulier.

 

Voor meer informatie bel of mail naar Prokorment.

About Hans