Blog

Prokorment als exposant en presentator op PROFIdag 2023

Op woensdag 8 november wordt de PROFIdag 2023 georganiseerd in De Basiliek in Veenendaal. Het beloofd weer een dag vol inspiratie, informatie en netwerkmogelijkheden te worden op het gebied van industriële communicatie.
Prokorment nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit evenement. Wij praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van PROFINET, PROFIBUS en managed switches. Daarnaast zullen wij een presentatie geven met als onderwerp “Moderne en eigentijdse communicatiestructuren voor automatiseringsprojecten vragen om moderne en eigentijdse netwerkstructuren”.

Presentatie “Moderne en eigentijdse communicatiestructuren voor automatiseringsprojecten vragen om moderne en eigentijdse netwerkstructuren”

Namens Prokorment zal René Heidl van Indu-Sol een presentatie geven van 11:00 tot 11:25 uur over “Moderne en eigentijdse communicatiestructuren voor automatiseringsprojecten vragen om moderne en eigentijdse netwerkstructuren”. PROFINET met 1 PLC en 1 aansluiting naar het hoger liggende netwerk is niet gereed voor digitalisering. Door te digitaliseren is veel meer data uit PROFINET apparatuur te krijgen dan alleen via PROFINET mogelijk is. Dat combineren van PROFINET netwerken en gebruik van I-devices in totaal netwerk niet moeilijk is vertellen wij in de presentatie en de aansluitende demonstratie tijdens de Profitrain.

Over PROFIdag 2023

PROFIdag 2023 is dé gelegenheid om volledig op de hoogte te worden gebracht van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link. Of je nu een ervaren professional bent of juist een nieuwkomer in de wereld van industriële communicatie, het programma biedt een divers scala aan lezingen, workshops en praktijkvoorbeelden die je zullen informeren en inspireren.
Op de beursvloer van PROFIdag 2023 staan de kennispartners voor je klaar. Maak kennis met de experts op het gebied van industriële communicatie en netwerkprotocollen. Zij delen graag hun expertise, demonstreren innovatieve oplossingen en beantwoorden al jouw vragen. Dit is dé kans om met hen in gesprek te gaan en connecties te leggen.

PROmesh B8 Compact

Indu-Sol heeft onlangs de de PROmesh B8 Compact geïntroduceerd, ’s werelds kleinste industriële managed switch. De PROmesh B8 Compact is aanzienlijk kleiner dan de gebruikelijke industriële 8 port switches, maar heeft dezelfde technische capaciteiten en prestaties als zijn grote broer PROmesh B8. De PROmesh B8 Compact is geschikt voor kleine stationaire robot systemen, automated guided vehicles (AGV’s) of lokale logistieke systemen. Tijdens de PROFIdag kunt u zelf ervaren hoe klein de PROmesh B8 Compact is!

 

Deelname aan de PROFIdag is gratis voor eindgebruikers en system integrators. Meld u zich direct aan via het registratieformulier.

Voor meer informatie bel of mail naar Prokorment.

About Hans