Blog

Prokorment lid van FHI, de Federatie van Technologiebranches

Prokorment is sinds dit jaar trots lid geworden bij FHI, de federatie van technologiebranches. Met dit lidmaatschap maken we deel uit van een mooie verzameling bedrijven die verdeeld over 4 branches een collectief vormen. Door onderdeel te zijn van dit collectief kunnen wij de oplossingen en producten van Prokorment nog beter onder de aandacht brengen bij onze doelgroep.  Zo zullen wij in september van dit jaar o.a. deelnemen aan de WOTS.

Over FHI

FHI opereert als federatie van technologiebranches vanuit een ijzersterk collectief. Vier toonaangevende branches – industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, en laboratorium technologie – vormen FHI tot een hecht netwerk.  

Als federatie van technologiebranches legt FHI de focus op collectieve marketing, individuele dienstverlening en belangenbehartiging voor de ruim zeshonderdvijftig aangesloten bedrijven. Voor individuele leden worden de voordelen van deze activiteiten geconcretiseerd in clusters waarin gelijksoortige bedrijven zijn georganiseerd.

In totaal bundelen deze brancheorganisaties ruim zeshonderdvijftig bedrijven, leveranciers van producten en diensten voor de industrie, research & development en wetenschap.

Als lid van een FHI-branche maak je deel uit van een netwerk van technologieondernemers die zich grotendeels in dezelfde markt bewegen en waarin alle kennis en expertise samenkomen. Je deelt en vergaart er kennis; online, binnen clusters, tijdens workshops, netwerkbijeenkomsten, events of beurzen. Waar je er niet alleen voor staat in een continu veranderende omgeving.  

 

About Hans