Blog

Prokorment samen met partner Indu-Sol op de SPS beurs in Nürnberg, 14-15 november

Op 14 en 15 november zal Prokorment aanwezig zijn op de stand van Indu-Sol op de SPS beurs in Nürnberg. Bezoek ons op stand 260 in Hal 5 en ontdek de Indu-Sol systeemoplossingen voor OT-beveiliging en netwerkarchitectuur.

Als experts in industriële netwerken richt Indu-Sol zich op diagnose, optimalisatie, monitoring, beheer en apparatuur. Op de SPS beurs zullen wij de Indu-Sol producten, oplossingen en diensten presenteren aan een breed publiek en met u in gesprek gaan over de mogelijkheden.

PROmesh B8 Compact – Maximale prestaties op minimale ruimte
Op de SPS beurs kunt u ook kennis maken met de PROmesh B8 Compact. Dit is ‘s werelds kleinste en krachtigste managed switch, geschikt voor toepassingen die hoge prestaties, kwaliteit en veilige beschikbaarheid op beperkte ruimte vereisen.

Lezingen Indu-Sol
Indu-Sol verzorgt op de SPS beurs 3 lezingen waar u natuurlijk van harte welkom bent. Voertaal Duits.

  • 15 november, 16:00 – 16:20 uur, René Heidl:  Structurele verandering in veldbussen – Moderne netwerken vormen de basis voor het succes van digitalisering.
  • 16 november, 12:20 – 12:40 uur, Rogèr Costa: Condition Monitoring en beveiligingsbeheersysteem: Hoe u uw machinenetwerken en installaties kunt beschermen, optimaliseren en productiever kunt maken.
  • 16 november, 13:40 – 14:00 uur, Andy Carius:  Winstgevende digitaliseringsprojecten beginnen in machinenetwerken – Waarom het de moeite waard is om OT-netwerken open te stellen.

Over de SPS beurs
Ontmoet meer dan 1.200 nationale en internationale exposanten die voorop lopen in automatisering, waaronder veel wereldmarktleiders.
Ervaar alle nieuwste trends en ontwikkelingen in de automatiseringsindustrie uit de eerste hand.
Vind oplossingen voor uw werk en geniet van het uitwisselen van concrete ideeën met degenen die automatiseringsoplossingen ontwikkelen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak op de SPS beurs maken, dan kunt u contact opnemen met Prokorment.

About Hans