Blog

Webinar van Indu-Sol: het eenvoudig oplossen van problemen met PROFIBUS netwerken

Op 29 september organiseert Indu-Sol een webinar over het eenvoudig oplossen van problemen met PROFIBUS netwerken: “A paradigm shift in maintenance strategy – Troubleshooting PROFIBUS networks made easy”.

Onderhoud wordt vaak pas gedaan als er een probleem is. Een reactieve handeling, waardoor een storing soms lang kan duren omdat kritieke onderdelen niet direct leverbaar zijn. Door de Corona pandemie, technologische veranderingen en door aanhoudende hoge prijzen zien we echter een verandering van denkwijze over onderhoud. In plaats van reactief onderhoud, zien we proactief onderhoud.

In de webinar leggen we uit hoe problemen in het PROFIBUS-netwerk op afstand kunnen worden gedetecteerd en hoe u de onderhoudsstrategie kunt veranderen van reactief naar proactief om de installaties en machines optimaal te laten renderen.

 

Agenda van de webinar:

  1. Inleiding Indu-Sol
  2. Basisprincipes van PROFIBUS
  3. Veelvoorkomende problemen in PROFIBUS-netwerken
  4. Oplossingen om de problemen te verhelpen
  5. Op afstand bewaken van PROFIBUS-netwerken
  6. Vraag en antwoord

De webinar is geschikt voor iedereen met een onderhoudsverantwoordelijkheid. In korte tijd werk je aan de basiskennis over PROFIBUS, weet je hoe je eenvoudig problemen in het PROFIBUS netwerk oplost en weet je hoe je op afstand het netwerk kunt bewaken.

 

Datum: 29 Sep 2022

Tijd: 12:00 uur

Sprekers: Stephan Fischer en Angadh Lambert

Deelname: gratis

 

Registreer je via deze link.

 

 

About Hans