SAE J1939 tester

Meetinstrumenten

cbt2-compleet

SAE J1939 tester

cantouch

SAE J1939 handheld, CANtouch

Monitoring

Software

canvision-fenster-montage-1500x1500-1030x1030

SAE J1939 met CAN-vision

canobserver

SAE J1939 Observer

Service, kwaliteit en een voordelige prijs in elektrotechniek

Voor een goede SAE J1939 tester neem je contat op met Prokorment. Wij zijn ervaren op het gebied van SAE J1939, CANbus, CANopen, Safetybus en Devicenet. Ervaring ook op het gebied van Profibus en Profinet diagnose en EMC filters. Specialistische elektrotechniek dus gevestigd in Delft. Zo bieden wij een SAE J1939 tester van GEMAC. Type SAE J1939 tester CBT2 kunnen wij tegen een zeer voordelig tarief aanbieden. Dat is echter bij Prokorment slechts een prettige bijkomstigheid. U kiest toch vooral voor ons, omdat wij altijd meedenken bij het vinden van de beste oplossing. Wij zijn daarbij van mening dat we samen tot het gewenste niveau in kwaliteit komen. Zoekt u dus een goede SAE J1939 tester? Voor een demo kunt u op uw locatie ervaren hoe de tester werkt. U kunt een afspraak met Prokorment maken of meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. Bijvoorbeeld als het gaat om de SAE J1939 tester van GEMAC type CBT2. Onderaan vind u onze contactgegevens.

Hoe werkt een SAE J1939 tester?

De SAE J1939 tester meet de verschilspanningen tussen CAN Hi en CAN Lo zoals een voltmeter zou doen als hij hiervoor geschikt zou zijn. Op basis van deze meetgegevens bepaalt de SAE J1939 tester de grootte van de spanning, de steilheid van de flanken en kijkt of er reflecties in het signaal aanwezig zijn. Vervolgens wordt voor iedere node gekeken of het signaal op het meetpunt van voldoende kwaliteit is. Voor SAE J1939 zijn het protocol en de monitoring van het berichten verkeer als aanvullende licentie van de CANbus tester leverbaar. De tester doet dan dienst als een voltmeter voor een SAE J1939 installatie. U kunt er rechtstreeks de elektrische eigenschappen mee meten van iedere SAE J1939 installatie. Er zijn uitbreidingsmogelijkheden met optionele softwaremodules. Denk hierbij aan installaties die zijn gebaseerd op Devicenet, CANopen en Safetybus. Verder kan de bekabeling van een SAE J1939 installatie worden gemeten. Hiermee kunnen kortsluitingen, open verbindingen en afsluitweerstanden worden opgespoord en worden verbeterd.

Aanvullende mogelijkheden

Met aanvullende softwarelicenties zijn ook de volgende mogelijkheden beschikbaar:

  • Berichtenverkeer monitoren
  • Langdurige metingen
  • Opsporen sporadische storingen
  • Verraderlijke signaalverslechtering
  • Signaal afzonderlijke Canbusnodes zichtbaar maken

Met de triggeruitgang kan op een externe geheugenosciloscoop het SAE J1939 het signaal zichtbaar worden gemaakt. De CBT2 wordt in een servicekoffer geleverd (optineel voor de CANtocuh). Deze is voorzien van alle adapterkabels en connecteren. Hierdoor zijn alle mogelijk SAE J1939 installaties controleer- en meetbaar.

Contact opnemen over uw Canbustester

Natuurlijk geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden van onze SAE J1939 producten. Kom met ons in contact en vul het contactformulier op de website in. Bellen kan ook op telefoonnummer 015-2121310. Zullen we samen zorgen dat uw SAE J1939 installaties (weer) vlekkeloos functioneren? Dan graag tot binnenkort voor een gesprek over uw SAE J1939 tester.