Waterpas (sensor) GEMAC Inclino

Classic Line

CAN / CANopen

0-10V / 4-20mA

Gyro / Inclino combi sensor

Waterpasschakelaar

Reference Line

CAN / CANopen

Economic Line

0-10V / 4-20mA

Atex uitvoering

Op aanvraag:
ATEX II 3D
ATEX II 2G Ex q I T6

Accessoires

Sensorkabel

Starterkit

Teach Adapter

Inclino meter

Als het perfect recht moet zijn

Een waterpas met sensor, GEMAC Inclino, is een van de producten die we bij Prokorment leveren. Bent u op zoek naar deze waterpas met sensor? Dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden die de GEMAC Inclino u in de praktijk te bieden heeft. Hoe ziet die praktijk eruit? Een waterpas met sensor anno 2016 zorgt ervoor dat alles werkelijk kaarsrecht kan komen te staan. Bent u bijvoorbeeld benieuwd hoe de bestuurder van een grote bouwmachine dit apparaat zo recht weet neer te zetten? Dat de machine stabiel blijft staan en optimaal kan functioneren? In het voordeel van degene die het voertuig heeft geplaatst zouden we kunnen zeggen dat er sprake is van een supertalent met enorm ruimtelijk inzicht. Dat is misschien ook wel zo, maar de kans is groot dat hij hier een waterpas met sensor voor ter beschikking heeft. Zoals de hoogwaardige GEMAC Inclino.

Over Prokorment

Een waterpas met sensor (GEMAC Inclino) is een van de producten die we vanuit Prokorment leveren. Dit doen we bij klanten in Nederland, België en Duitsland. Vanuit een gedegen elektrotechnische opleiding is inmiddels zo’n 35 jaar aan ervaring opgebouwd. De GEMAC Inclino (waterpas sensor) is daarbij slechts een voorbeeld van een product dat we leveren. We bieden tal van elektrotechnische oplossingen als product. Onze klanten doen echter ook een beroep op ons als het gaat om de inbreng van expertise. Wij geloven in samenwerking. U weet immers het beste waar u een bepaalde toepassing voor nodig heeft. Wij bieden u daarbij onze kennis en ervaring. Samen komen we op die manier tot de beste oplossingen. Misschien zijn we voor een GEMAC Inclino, waterpas sensor, niet per definitie de aller voordeligste. Onder de streep zijn we dat echter bijna altijd wel. Dat komt, omdat we zoeken naar de slimste oplossingen. Dat scheelt, omdat u daarmee ook gelijk een oplossing in handen heeft die in de praktijk werkt; zoals u het bedoeld heeft. We leggen u graag persoonlijk uit op welke manier we met u voor de meest praktische oplossing zorgen. De uitkomst kan bijvoorbeeld een GEMAC Inclino zijn.

5 Voordelen van Prokorment

  • 35 Jaar ervaring
  • Voordelige prijzen
  • Meedenken
  • Praktische oplossingen
  • Topmerken

Meer weten over een waterpas sensor, Gemac Inclino?

Bij Prokorment leggen we u graag uit op welke manier we iets voor u kunnen betekenen op specialistisch elektrotechnisch gebied. Gebruik het contactformulier op de website of bel met 015-2121310 om contact met ons op te nemen. Prokorment biedt u levering en ondersteuning. Bijvoorbeeld bij een waterpas met sensor; de Gemac Inclino.